VR-Bursdag

Vår populære VR-bursdag tar barna med inn i det nyeste og beste spillopplevelsen i VR-studio. Vårt HTC Vive Pro VR system er klar for å ta dem med inn i en virtuell verden.

Bursdagen starter med just dance i vårt discorom - med røykmaskin og discolys. Når alle gjestene har ankommet ønsker bursdagsverten velkommen og sørger for å teste ut stemningen.

Etter å ha spist varmmat er det tid for å gå inn i vårt 60 kvm store VR-studio

Vår populære VR-bursdag tar barna med inn i det nyeste og beste spillopplevelsen i VR-studio. Vårt HTC Vive Pro VR system er klar for å ta dem med inn i en virtuell verden.

Ofte stilte spørsmål

Gjeldene restriksjoner ifm. covid-19:

Kun barn fra samme kohort + nødvendig antall voksne. 

Hvilken aldersgruppe passer dette til?

Passer i alderen 8-14 år. Vi tilpasser etter alder og interesse, sammen med våre dyktige bursdagsverter.

Antall barn:

Passer best for inntil 20 barn

 

For oss holder det å vite ca antall barn. Vi tar betaling med kort, kontant eller vipps etter besøket og tar kun betaling for de som faktisk kommer i bursdagen (utover minstepris på 2300)

Mat og drikke:

I vårt bookingsystem kan dere velge mellom saft og brus, hot-dogs eller pizza. Vi trenger ikke vite om allergier o.l før ved ankomst da vi har alternativer på huset.

Kake:

Kake og eventuelt godteposer kan dere ta med selv. Vi har kakespader - og selvsagt alt av bestikk, fat og servietter.

Parkering:

Dere kan parkere hvor dere vil på Fanatorget. På regnfulle dager kan garasjen varmt anbefales - og ta heisen rett opp til oss i 3.etasje. Husk å taste inn bilens registreringsnummer på Ipad'en i vår entrè - da Fanatorget har et elektronisk parkeringssystem.

Kan man velge andre spill?

Vi har mange spill og har testet dette nøye, så i utgangspunketet ikke. Dersom barna har vært på VR-bursdag tidligere og er 11 år eller eldre kan de få prøve Rocket Race, som krever litt mer spillforståelse og erfaring.

Kan VR være farlig?

Våre briller er godkjent for barn i alle aldre og ikke farligere enn en vanlig dataskjerm. Så langt har vi ikke hatt noen episoder hvor barn har blitt svimmel eller dårlig av å spille beat saber. Andre spill kan være mer krevende. Barn med fotosensitiv epilepsi skal ikke spille VR hos oss, men bør også unngå discolys. Er det noen med denne svært sjeldne sykdommen i klassen anbefales det ikke feiring av bursdag hos oss.

Hvor mange spiller samtidig?

Hos oss spiller kun en ad gangen mens resten av besøket følger med på storskjerm fra tribunen.

Avbestilling / utsettelse

Vi er svært på vakt, men samtidig fleksible i dagens situasjon og utsetter på kort varsel uten kostnad. Vi minner om at alle med forkjølelses symptomer må holde seg hjemme.