BARNEBURSDAG

"Veldig bra service. Vi er veldig fornøyd med besøket. Bursdagsbarnet var super fornøyd. Tusen takk" - Anita

Les flere tilbakemeldinger her

VR-BURSDAG

Vår populære VR-bursdag tar barna med inn i det nyeste og beste spillopplevelsen i VR-studio. Vårt HTC Vive Pro VR system er klar for å ta dem med inn i en virtuell verden.

Bursdagen starter med just dance og/ eller fortnite danser i vårt discorom - med røykmaskin og discolys. Når alle gjestene har ankommet ønsker bursdagsverten velkommen via mikrofon og sørger for å teste ut stemningnen.

Hvordan foregår bursdagen?

Vi starter i vårt store disco rom, med just dance, fortnite danser og (evnt danselek og limbo om ønskelig). Etter å ha spist varmmat er det tid for å gå inn i vårt store VR-studio som har fått en make-over nå i 2020. Vi starter med å gi bursdagsbarn(et/ene) en skikkelig VR opplevelse før vi starter første runde med Beat Saber hvor en skal fekte røde og blå bokser med røde og blå sverd- i takt med musikken. Resten av besøket følger med, heier og tørrtrener på tribunen hvor de kan se og høre det samme som den som spiller via projektor. Hvem får høyest kombo og hvem får høyest score? Alle får spille like lenge, og vi fokuserer ikke så mye på poengsummen.

Etter kake er det tid for runde 2. Alle besøk er ulike, og dersom noen blir rastløse på tribunen tar vi de med inn i discoen hvor de kan spille fotballspill, danse eller spille air-hockey. Ved store grupper lager vi et kø system og henter barn fra discoen etterhvert.

Praktisk informasjon

Hvilken aldersgruppe passer dette til?

Passer like bra til 7 årsdagen som til 14 årsdagen. Vi tilpasser oss selvsagt etter alder, og har god erfaring med alle aldersgrupper.

Kan man velge andre spill?

Vi har mange spill og har testet dette nøye, så i utgangspunketet ikke. Dersom barna har vært på VR-bursdag tidligere og er 11 år eller eldre kan de få prøve Rocket Race, som krever litt mer spillforståelse og erfaring.

Kan VR være farlig?

Våre briller er godkjent for barn i alle aldre og ikke farligere enn en vanlig dataskjerm. Så langt har vi ikke hatt noen episoder hvor barn har blitt svimmel eller dårlig av å spille beat saber. Andre spill kan være mer krevende. Barn med fotosensitiv epilepsi skal ikke spille VR hos oss, men bør også unngå discolys. Er det noen med denne svært sjeldne sykdommen i klassen anbefales det ikke feiring av bursdag hos oss.

Pris og betaling

Bursdagen koster 200,- kr per barn og man betaler etter bursdagen med kort, vipps eller kontant. Man betaler bare for de barna som faktisk kommer, så vi trenger bare et ca. antall / maks antall i forkant - men gi gjerne beskjed om det blir store forandringer i antallet.

Minstepris er 2400,- men man må ikke være 12 barn for å feire hos oss. Mat og drikke kommer i tillegg (også her betaler man bare for de som faktisk deltar i feiringen - ingen minstepris på mat og drikke). 

 

Mat og drikke:

I vårt bookingsystem kan dere velge mellom saft eller brus, hot-dogs eller pizza. Vi trenger ikke vite om allergikere, vegatianere eller lignende før ved ankomst til bursdagen, da vi har alternativer på huset.

Kake:

Kake og eventuelt godteposer kan dere ta med selv. Vi tillater også chips - men kun i våre spiserom. Vi har kakespader - og selvsagt alt av bestikk, fat og servietter.

Parkering:

Dere kan parkere hvor dere vil på Fanatorget. På regnfulle dager kan garasjen varmt anbefales - og ta heisen rett opp til oss i 3.etasje. Husk å taste inn bilens registreringsnummer på Ipad'en i vår entrè - da Fanatorget har et elektronisk parkeringssystem.