NYHET: Virtuell Bursdagsfeiring

Er du lei av å kjøre barna i bursdagsbesøk? Da kan en virtuell bursdag være midt i blinken
I disse hektiske tider er det ikke alltid lett å få logistikken til å gå opp. Derfor introduserer vi nå virtuell bursdagsfeiring, slik at gjestene enkelt kan logge seg på bursdagen via PC, mobil eller nettbrett.
Tidenes kuleste bursdag?
Via kamera, servere og chatrom vil barna ledes av våre dyktige interaktive underholdningsverter. Det vil være mange gøye aktiviteter som gaming og artige oppgaver hvor barna aktivt deltar i felleskap gjennom tastatur eller touch skjerm. Snopeposer vil bli erstattet med gratis skins i Fortnite, og pengegaver kan sendes via Vipps direkte til bursdagsbarnet under gaveutdelingen. Push varsler vil bli sendt ut hyppig før bursdagen slik at ingen glemmer å logge seg inn.
Satser nasjonalt - i første omgang.
Hyperklikk har lenge vært en kjent aktør for mer inkluderende bursdagsfeiringer i Bergen, men ved vårt nye konsept vil vi nå satse nasjonalt. Innovasjon Norge har allerede gitt positive signaler til offentlig støtte om vi velger å gå internasjonalt. 
"Dette er fremtiden, og vi forventer stor pågang frem mot påske" uttaler daglig leder Haakon Mjaatvedt før lanseringen. Konseptet har gitt uventet god respons fra foreldre i vår testgruppe, som allerede sliter med å få barna til å forlate skjermen. Ved å LOG-IN bursdag kan du delta på vei til trening, under middagsbesøk og tilogmed hvis barnet er syk. Aldri før har en barnebursdag vært mer inkluderende. 
Virtuelle fester er fremtiden
Han røper at Hyperklikk også jobber med virtuelle selskapslokaler for voksne, og visjonen er å ha verdens første VR-fest klar innen 2020. Da finnes det ikke lenger noen unnskylding for å ikke delta, og man kan være på fester over hele verden fra din egen sofa. Det vil da være mulig å leie inn virtuelle band, til en mye lavere pris enn ved fysisk oppmøte - og det blir ingen problem med medbrakt alkohol, opplyser bartenderen i Hyperklikk. 
Publisert: 1. April 2019
KONTAKT

Telefon: 402 13 448

E-post: post@hyperklikk.no

ADRESSE

FANATORGET

Aurdalslia 10

5253 SANDSLI

FØLG OSS

  • YouTube Social  Icon
  • Vimeo Social Icon
  • google-plus-square
  • twitter-bird2-square
  • facebook-square
© 2019 Hyperklikk.