DEN STORE SNAKKISEN

Hyperklikk er blitt en av de mest populære stedene å besøke på utdrikningslaget, blåturen eller med vennegjengen en fredag kveld.

Hos oss får dere kjempegøye aktiviteter hvor alle kan delta, servert av sprudlende energiske underholdningsverter. Den store bonusen er også at dere får et minne fra dagen - enten som video, foto eller lydinnspilling.

"Veldig bra opplegg - ikke bare for bruden (som elsket det) men også for alle andre, som ble inkludert i opplegget . Topp stemning!" - Ragnhild

Skjermbildeee.JPG

GAMESHOW

Varighet: 2 timer

Våre erfarne talkshow verter står klare for å dra stemningen til nye høyder. Det blir gameshow med buzzerknapper, quiz med støt og 15 ulike konkurranser lagene skal igjennom. Vi har selvsagt gjort aktiviteten covid vennlig. Max 4 lag.

Pris per person

kr. 290,-

Minstepris 2990,- (10pers)

Uten navn-2.jpg

SANGINNSPILLING

Varighet: 1,5 timer

Spill inn 8-10 sanger i et ekte lydstudio. Teksten følger melodien på storskjerm og vi har plass til hele gjengen og tid til både fellessanger og solokarrieren.

Pris per person

KAMPANJE!

kr. 249,-

Minstepris 2490,- (10pers)

_DSC000324.jpg

LAG DERES EGEN VIDEO

Varighet: 1,5 timer

Spill inn deres egen musikkvideo i vårt greenscreen studio. Vår underholdningsvert hjelper til med dansetrinn via storskjerm som dere kan herme etter. Vi har masse parykker, hatter og briller. 

Pris per person

KAMPANJE!

kr. 349,-

Minstepris 3490,- (10pers)

SANG + MUSIKKVIDEO

Varighet: 3 timer

Her blir det garantert stemning når gjengen skal inn i lydstudio for å spille inn sanger og etterpå spille inn egen musikkvideo i vårt greenscreen studio.

Drikkepause og evnt matpause i loungen/ baren.

Pris per person

KAMPANJE!

kr. 449,-

Minstepris 4450,- (10pers)