DAGENS HØYDEPUNKT

Hyperklikk er blitt en av de mest populære stedene å besøke på utdrikningslaget.

Hos oss får dere kjempegøye aktiviteter hvor alle kan delta, servert av sprudlende energiske underholdningsverter. Den store bonusen er også at dere får et minne fra dagen - enten som video, foto eller lydinnspilling.

"Veldig bra opplegg - ikke bare for bruden (som elsket det) men også for alle andre, som ble inkludert i opplegget . Topp stemning!" - Ragnhild

POPSTJERNE-PAKKEN

Varighet: 2,5 timer

Her blir det garantert stemning når gjengen skal inn i lydstudio for å spille inn 4-6 sanger og spille inn egen musikkvideo i vårt greenscreen studio.

Pris per person

kr. 499,-

SANGSTJERNE-PAKKEN

Varighet: 1,5 timer

Spill inn 8-10 sanger i et ekte lydstudio. Teksten følger melodien på storskjerm og vi har plass til hele gjengen og tid til både fellessanger og solokarrieren.

Pris per person

kr. 249,-

TALKSHOW-PAKKEN

Varighet: 2 timer

Våre erfarne talkshow verter står klare for å dra stemningen til nye høyder. Det blir også gameshow med buzzerknapper, løgndetektor test og quiz med støt. Vår kameramann foreviger høydepunktene.

Pris

kr. 7990,-

MODELL-PAKKEN

Varighet: 2 timer

Vår stylist og makeup artist står klar for å ordne både hår og sminke før fotografen rigger til for en skikkelig photoshoot. Vi har plass til at gjengen får være med underveis

Pris

kr. 3990,-

MUSIKKVIDEO-PAKKEN

Varighet: 1,5 timer

Spill inn deres egen musikkvideo i vårt greenscreen studio. Vår underholdningsvert hjelper til med dansetrinn via storskjerm som dere kan herme etter. Vi har masse parykker, hatter og briller. 

Pris per person

kr. 349,-