Tips til en god barnebursdagBarnebursdager skal være inkluderende for alle!


Gjennom 10 år med barnebursdager har vi fått erfaringer og unik kunnskap om hva som gjør en god feiring. Derfor har vi gjennom årene stadig utviklet våre konsepter for alles beste.


Det som skiller oss fra konkurrentene er at hos oss er alle barna i besøket samlet til enhver tid. De er ikke sammen med andre besøkende, og alle inkluderes. Besøket har en bursdagsvert som følger bursdagen fra begynnelse til slutt, og hele tiden snakker med bursdagsbarn slik at de er med på å styre aktiviteter. Selv om vi behandler hovedperson(ene) som superstjerner, passer vi på å inkludere alle i aktivitetene.


En annen ting vi gjøre annerledes er å integrere matserveringen i bursdagen. Hos oss begynner vi gjerne med litt disco før vi ønsker velkommen og spiser varmmat. Kaker og gaver tar vi litt senere - og ved å dele bursdagen opp i bolker unngår vi rastløse barn - og gir dem samtidig pauser innimellom aktivitetene.


Opplevelse, opplevelse, opplevelse. Vi har hovedfokus på opplevelsen. Å feire barnebursdag er kjempestas og vi passer dermed hele tiden på at alle har det bra, og at alle er fornøyd. Derfor trener vi på å flytte fokus, dersom noe uforutsett skulle oppstå. Ingen barn er like og det er ikke bursdagene i Hyperklikk heller. Vi tilpasser derfor tempo, aktivitetsnivå og aktiviteter - i henhold til alder, interesser og sammensetningen i bursdagsbesøket.


Men som alltid - vi gleder oss til å imponere.

159 visninger0 kommentarer