BARNEBURSDAG

"Veldig bra service. Vi er veldig fornøyd med besøket. Bursdagsbarnet var super fornøyd. Tusen takk" - Anita

Les flere tilbakemeldinger her

Popstjerne

bursdag

Vår annerkjente popstjerne bursdag tar barna med på opplevelser du ikke får andre steder og garanterer en wow-faktor uten sidestykke.

Bursdagen starter med just dance i vårt discorom - med røykmaskin og discolys. Når alle gjestene har ankommet ønsker bursdagsverten velkommen via mikrofon og sørger for å teste ut stemningnen.

Etter å ha spist varmmat er det tid for å gå inn i vårt 60 kvm store greenscreenstudio hvor de deles opp i grupper og danser / hermer etter bevegelser via vår projektor.

Bursdagsbarn(et/ene) får itillegg en ekstra solorunde foran kamera.

Etter kake er det tid for å gå inn i vårt store lydstudio og synge noen av bursdagsbarn(et/ene) sine favorittsanger. Bursdagsbarn(et/ene) får egen mikrofon mens resten spilles inn som kor - alle får hvert sitt headset. (Vi har plass til i overkant av 30 barn)

Bursdagen avsluttes med å se musikkvideoen de har laget på storskjerm, til stor begeistring fra små popstjerner.

Passer like bra til 7 årsdagen som til 14 årsdagen. Vi tilpasser oss selvsagt etter alder, og har god erfaring med alle aldersgrupper.

Se pris og tilgjengelighet ved å klikke "reserver bursdagen din her", eller se under for videoeksempler og mer info 

Musikkvideo innspilling

Bursdagsbarn(et/ene) velger hvilken sang vi skal lage musikkvideo til. Det kan være hvilken som helst sang - men vi anbefaler en med litt tempo som er grei å bevege seg til

I greenscreen studio deler vi gjestene inn i 3-6 grupper. Ved større besøk kjører vi disco parallelt slik at det ikke barna blir utolmodig/ rastløs.

Mens barna spiser kake og synger i lydstudio klippes alle gruppene sammen til en gøy musikkvideo med mange forskjellige bakgrunner og effekter - og avslutter bursdagen med å se musikkvideoen.

Se eksempel på resultatet 

Sanginnspilling

Bursdagsbarn(et/ene) velger hvilke sanger vi skal synge, vi får til alt fra gammelt til nytt. De kan med fordel lage en sangliste på forhånd med 4-6 sanger. Hvis ikke har vi god oversikt over hvilke sanger som er populære og som fungerer i de forskjellige aldersgruppene.

Lydstudio er nyoppusset i 2020, med plass til over 30 barn. Teksten følger melodien via projektor i taket og alle får hvert sitt headset

 

Praktisk informasjon

 

Hvilken aldersgruppe passer dette til?

Passer like bra til 7 årsdagen som til 14 årsdagen. Vi tilpasser oss selvsagt etter alder, og har god erfaring med alle aldersgrupper.

 

Antall barn:

For oss holder det å vite ca antall barn. Vi tar betaling med kort, kontant eller vipps etter besøket og tar kun betaling for de som faktisk kommer i bursdagen (utover minstepris på 2640,- som tilsvarer 12 barn. Mat og drikke kommer i tillegg. Det er lettere å få oversikt over prisen for deres bursdag ved å klikke på "reserverer bursdagen her" under.)

 

Mat og drikke:

I vårt bookingsystem kan dere velge mellom saft og brus, hot-dogs eller pizza. Vi trenger ikke vite om allergikere, vegatianere eller lignende på før ved ankomst til bursdagen, da vi har alternativer på huset.

Kake:

Kake og eventuelt godteposer kan dere ta med selv. Vi tillater også chips - men kun i våre spiserom. Vi har kakespader - og selvsagt alt av bestikk, fat og servietter.

Parkering:

Dere kan parkere hvor dere vil på Fanatorget. På regnfulle dager kan garasjen varmt anbefales - og ta heisen rett opp til oss i 3.etasje. Husk å taste inn bilens registreringsnummer på Ipad'en i vår entrè - da Fanatorget har et elektronisk parkeringssystem.