Popstjerne Bursdag

Vår annerkjente popstjernebursdag tar barna med på opplevelser du ikke får andre steder - og garanterer en wow-faktor uten sidestykke.

Bursdagen starter med just dance i vårt discorom - med røykmaskin og discolys. Når alle gjestene har ankommet ønsker bursdagsverten velkommen og sørger for å teste ut stemningen.

Etter å ha spist varmmat er det tid for å gå inn i vårt 60 kvm store greenscreenstudio hvor de deles opp i grupper og danser / hermer etter bevegelser via vår projektor.

Bursdagsbarn(et/ene) får itillegg en ekstra solorunde foran kamera (dersom de ønsker)

Etter kake er det tid for å gå inn i vårt store lydstudio og synge noen av bursdagsbarn(et/ene) sine favorittsanger. Bursdagsbarn(et/ene) får egen mikrofon mens resten spilles inn som kor - alle får hvert sitt headset. (Vi har plass til i overkant av 30 barn)

Bursdagen avsluttes med å se musikkvideoen de har laget på storskjerm, til stor begeistring fra små popstjerner.

Ofte stilte spørsmål

Gjeldene restriksjoner ifm. covid-19:

Kun barn fra samme kohort + nødvendig antall voksne. 

Hvilken aldersgruppe passer dette til?

Passer i alderen 8-14 år. Vi tilpasser etter alder og interesse, sammen med våre dyktige bursdagsverter.

Antall barn:

Passer best for inntil 20 barn

 

For oss holder det å vite ca antall barn. Vi tar betaling med kort, kontant eller vipps etter besøket og tar kun betaling for de som faktisk kommer i bursdagen (utover minstepris på 2500)

Mat og drikke:

I vårt bookingsystem kan dere velge mellom saft og brus, hot-dogs eller pizza. Vi trenger ikke vite om allergier o.l før ved ankomst da vi har alternativer på huset.

Kake:

Kake og eventuelt godteposer kan dere ta med selv. Vi har kakespader - og selvsagt alt av bestikk, fat og servietter.

Musikkvideo innspilling

Bursdagsbarn(et/ene) velger hvilken sang vi skal lage musikkvideo til. Det kan være hvilken som helst sang - men vi anbefaler en med litt tempo som er grei å bevege seg til

I greenscreen studio deler vi gjestene inn i 3-6 grupper. Ved større besøk

kjører vi disco parallelt slik at det ikke barna blir utålmodig/ rastløs.

Sanginnspilling

Bursdagsbarn(et/ene) velger hvilke sanger vi skal synge, vi får til alt fra gammelt til nytt. De kan med fordel lage en sangliste på forhånd med 3-4 sanger - gjerne med norsk tekst. Hvis ikke har vi god oversikt over hvilke sanger som er populære og som fungerer i de forskjellige aldersgruppene.

Lydstudio er nyoppusset i 2020, med plass til over 30 barn. Teksten følger melodien via projektor i taket og alle får hvert sitt headset

Avbestilling / utsettelse

Vi er svært på vakt, men samtidig fleksible i dagens situasjon og utsetter på kort varsel uten kostnad. Vi minner om at alle med forkjølelses symptomer må holde seg hjemme.

Parkering:

Dere kan parkere hvor dere vil på Fanatorget. På regnfulle dager kan garasjen varmt anbefales - og ta heisen rett opp til oss i 3.etasje. Husk å taste inn bilens registreringsnummer på Ipad'en i vår entrè - da Fanatorget har et elektronisk parkeringssystem.