Disco Bursdag

Vår store klassiker slår aldri feil. Passer for små og store grupper i alle aldre.

Bursdagen starter med just dance og danser i vårt discorom - med røykmaskin og discolys. Når alle gjestene har ankommet ønsker bursdagsverten velkommen via mikrofon og sørger for å teste ut stemningnen.

Her blir det mye aktivitet - dans, danseleker, selskapsleker og limbo i regi av bursdagsvert i samarbeid med bursdagsbarn(et/ene)

Ofte stilte spørsmål

Gjeldene restriksjoner ifm. covid-19:

Kun barn fra samme kohort + nødvendig antall voksne. 

Hvilken aldersgruppe passer dette til?

Passer i alderen 6-14 år. Vi tilpasser etter alder og interesse, sammen med våre dyktige bursdagsverter.

Antall barn:

Passer for små og store grupper. Maks 40 barn.

 

For oss holder det å vite ca antall barn. Vi tar betaling med kort, kontant eller vipps etter besøket og tar kun betaling for de som faktisk kommer i bursdagen (utover minstepris på 2100)

Mat og drikke:

I vårt bookingsystem kan dere velge mellom saft og brus, hot-dogs eller pizza. Vi trenger ikke vite om allergier o.l før ved ankomst da vi har alternativer på huset.

Kake:

Kake og eventuelt godteposer kan dere ta med selv. Vi har kakespader - og selvsagt alt av bestikk, fat og servietter.

Parkering:

Dere kan parkere hvor dere vil på Fanatorget. På regnfulle dager kan garasjen varmt anbefales - og ta heisen rett opp til oss i 3.etasje. Husk å taste inn bilens registreringsnummer på Ipad'en i vår entrè - da Fanatorget har et elektronisk parkeringssystem.

Avbestilling / utsettelse

Vi er svært på vakt, men samtidig fleksible i dagens situasjon og utsetter på kort varsel uten kostnad. Vi minner om at alle med forkjølelses symptomer må holde seg hjemme.