BARNEBURSDAG

"Veldig bra service. Vi er veldig fornøyd med besøket. Bursdagsbarnet var super fornøyd. Tusen takk" - Anita

Les flere tilbakemeldinger her

disco

bursdag

Vår store klassiker slår aldri feil. Passer for små og store grupper i alle aldre.

Bursdagen starter med just dance og danser i vårt discorom - med røykmaskin og discolys. Når alle gjestene har ankommet ønsker bursdagsverten velkommen via mikrofon og sørger for å teste ut stemningnen.

Her blir det mye dans, danseleker, selskapsleker og limbo.

Hvordan foregår bursdagen?

Bursdagen begynner med just dance i vårt discorom til alle barna har kommet. Da vil bursdagsverten samle barna og ønske velkommen.

 

Etter dette blir det varm mat før vi fortsetter med danseleken, limbo og andre selskapsleker. Ca. 1 time ut i bursdagen er det tid for kake (og evnt. åpning av gaver om det er ønskelig)

Bursdagsverten sørger for å aktivisere barna under hele besøket og holder tett dialog med bursdagsbarnet for alt fra sangønsker til hvilke leker de ønsker og kommer stadig med forslag.

Etter kakene er det tid for photoshoot. Alle barna får med seg en lapp med en lenke og et passord hvor de kan se disse når de er kommet hjem.

Vi avslutter bursdagen med flere leker og dans i samråd med ønsker fra bursdagsbarnet.

Praktisk informasjon

Hvilken aldersgruppe passer dette til?

Passer like bra til 6 årsdagen som til 14 årsdagen. Vi tilpasser oss selvsagt etter alder, og har god erfaring med alle aldersgrupper.

Pris og betaling

Bursdagen koster 180,- kr per barn og man betaler etter bursdagen med kort, vipps eller kontant. Man betaler bare for de barna som faktisk kommer, så vi trenger bare et ca. antall / maks antall i forkant - men gi gjerne beskjed om det blir store forandringer i antallet.

Minstepris er 2160,- men man må ikke være 12 barn for å feire hos oss. Mat og drikke kommer i tillegg (også her betaler man bare for de som faktisk deltar i feiringen - ingen minstepris på mat og drikke). 

 

Mat og drikke:

I vårt bookingsystem kan dere velge mellom saft eller brus, hot-dogs eller pizza. Vi trenger ikke vite om allergikere, vegatianere eller lignende før ved ankomst til bursdagen, da vi har alternativer på huset. Man må velge varmmat og drikke gjennom oss - men vi har valgt å holde dette utenfor da vi ikke har påslag på mat og drikke.

Kake:

Kake og eventuelt godteposer kan dere ta med selv. Vi tillater også chips - men kun i våre spiserom. Vi har kakespader - og selvsagt alt av bestikk, fat og servietter.

Parkering:

Dere kan parkere hvor dere vil på Fanatorget. På regnfulle dager kan garasjen varmt anbefales - og ta heisen rett opp til oss i 3.etasje. Husk å taste inn bilens registreringsnummer på Ipad'en i vår entrè - da Fanatorget har et elektronisk parkeringssystem.