The

Game show 

experience

Vårt helt nye interaktive showpakke tilpasses målgruppe, antall deltakere og målgruppe.

Vår dyktige showhost tar dere gjennom et quiz med store buzzerknapper og konkurranser hvor dere lagvis får utfordre kunnskaper, ferdigheter og lattermusklene.

Showet kan også komme til dere: Om dere ønsker at vi kommer til deres arrangement og ikke skjer i våre lokaler er dette også fullt mulig. Ta kontakt for mer info.

BARE GOD STEMNING

Vi har 20 forskjellige aktiviteter, fra jeopordy lignende quiz med buzzer knapper - til fleip eller fakta med strømbånd.

Vi tilpasser hvert show etter deres ønsker, og forandrer spørsmålene slik at de passer deres målsetting eller interessefelt.

Vår gameshow host er scenevant og flink til å lage god flyt i showet med dere i fokus.

Her blir det garantert god stemning og sjangs til å knytte bånd utenfor den daglige rutinen. Passer like godt for ungdom som for pensjonister.

TEAMBUILDING

Varighet: 2,5 timer

Ved hjelp av gruppe oppgaver knyttet direkte opp mot bedriftens målsettinger lar vi de ansatte konkurrere og finne løsninger utenfor arbeidsplassen. Vi syr det sammen på en slik måte at det blir tid til å knytte bånd, lære og se medarbeiderne på en ny måte.

Vi tar gjerne med oss showet til dere om ønskelig- og kan tilpasse det for små, mellomstore og store grupper.

Pris per person

kr. 299,-

UTDRIKNINGSLAG

Varighet: 2 timer

Til forskjell fra vår talkshow pakke er dette for bruden/ brudgommen som ikke liker å stikke seg frem. Her blir ingenting filmet - og selv om noen av oppgavene er rettet mot hvem som kjenner hun/ han best - er dette en leken aktivitet som får humøret opp og fokuset til tider litt vekk fra hovedpersonen slik at hun/ han kan senke skuldrene og være en del av gjengen.

Fra 12-30 personer

Pris per person

kr. 299,-

VENNEKVELD

Varighet: 1,5 timer

Glem bowling, kino og andre ting dere har gjort tidligere. Her får dere en skikkelige artig kveld hvor dere får oppleve noe helt nytt og tilbringe tid sammen. Vi lover et artig show med dere i fokus

Fra 12-40 personer

Pris per person

kr. 299,-