den KULESTE

BURSDAGEN for barn

Vi kjenner denne aldersgruppen veldig godt og nøkkelen til en vellykket feiring er organisert lek der alle blir ivaretatt.

Vår bursdagsvert er med fra begynnelse til slutt og sørger for å holde barna i aktivitet og passer på at alle deltar. Alle våre pakketilbud til denne aldersgruppen inneholder disco og danseleker, innspilling av video i greenscreen studio og photoshoot. 

Scroll nedover for å se alle våre pakketilbud, eller sorter etter alder:

SUPERHELT BURSDAG

Anbefalt fra 5 årsdagen

NYHET: Vi tar gir bursdagsbesøket uante superkrefter

Vår bursdagsvert, Thor, er klar for å ta med seg kommende superhelter ut på eventyr i vårt greenscreen studio. Ved hjelp av filmtricks og effekter får barna uante superkrefter.

Filmen klippes sammen til et spennende eventyr med barna i rollene og vises på storskjerm mot slutten av bursdagen. Det blir også en photoshoot av superheltene med passende bakgrunn i vårt greenscreen studio.

Vi avslutter bursdagen med disco og selskapsleker i vårt festlokale

NINJA BURSDAG

Anbefalt fra 5 årsdagen

Har du en ninja i huset? Da passer denne bursdagen perfekt.

Vår bursdagsvert har kledd seg ut som ninja for anledningen og lar barna spille inn sin egen film i vårt greenscreen studio. Filmen krydres med spesialeffekter, som røyk, flammer og filmtricks - og plutselig står de dypt inne i skogen klare for et spennende eventyr. 

Bursdagen inneholder også litt danseleker i vårt kule disco, med røykkanon, discolys og air hockey spill. Helt til slutt ser vi videoen som ble laget og alle får med seg en flyer med passord, slik at de kan vise filmen de har vært med i hjemme.

PRINSESSE BURSDAG

Anbefalt fra 5 årsdagen

NYHET: Vi har tiaraene klare til prinsessene

Vår bursdagsvert er klar for å ta med seg alle prinsesser ut på eventyr i vårt greenscreen studio. Ved hjelp av filmtricks og effekter får barna trylle og gå inn i et eventyrland fyllt med slott og herskapelighet som er en prinsesse verdig

Filmen klippes sammen til et spennende eventyr med barna i rollene og vises på storskjerm mot slutten av bursdagen. Det blir også en photoshoot av prinsessene med passende bakgrunn i vårt greenscreen studio.

Vi avslutter bursdagen med disco og selskapsleker i vårt festlokale

KONTAKT

Telefon: 402 13 448

E-post: post@hyperklikk.no

ADRESSE

FANATORGET

Aurdalslia 10

5253 SANDSLI

FØLG OSS

  • YouTube Social  Icon
  • Vimeo Social Icon
  • google-plus-square
  • twitter-bird2-square
  • facebook-square
© 2019 Hyperklikk.